Bases Directed by Women Spain 2020

directedbywomenspain_2019

La plataforma cultural ‘By Women’ llancem per quart any consecutiu la propera edició de Directed by Women Spain; una trobada de cineastes i públic de cinema dirigit per dones, amb projeccions de curtmetratges i pel·lícules, debats, trobades amb el públic, tallers, documentals inèdits i un concert fi de festa que posa les notes de celebració a aquest moviment social internacional.

Directed by Women Spain és un festival no competitiu. No hi ha categories. No hi ha seccions. No hi ha premis. La selecció de curtmetratges i pel·lícules de ficció que pertanyen a la programació final son triades del total de treballs rebuts a través de les plataformes d’inscripció online Filmfreeway i Festhome.

Directed by Women Spain se celebra del 12 al 15 de setembre de 2019 en Cineteca Madrid. En aquesta quarta edició, la xarxa nacional s’amplia amb noves seus com són Palma, Murcia, Sevilla i Màlaga, entre unes altres.

PARTICIPACIÓ

  • Podran participar directores de nacionalitat espanyola, visquin o no a Espanya, i directores de nacionalitat estrangera amb residència a Espanya.
  • La Direcció ha d’estar sota el nom d’una dona i/o co-dirigida per una dona o un home.
  • El nombre de treballs que cada cineasta pot presentar a concurs és il·limitat i les pel·lícules no han de ser inèdites.
  • No és excloent la participació a l’edició 2019 l’haver participat i/o haver format part de la programació de les edicions de 2015, 2016, 2017 o 2018.

DURADA DELS TREBALLS  
No hi ha limitació de temps.

IDIOMA
Perquè els curtmetratges puguin ser visionats pel major nombre de persones possible, es recomana que estiguin subtitulats:

  • Si el curtmetratge està en castellà, haurà d’incloure subtítols en anglès
  • Si el curtmetratge està anglès, haurà d’incloure subtítols en castellà
  • Si el curtmetratge està en qualsevol altre idioma haurà d’incloure subtítols en castellà.

DATES DE PARTICIPACIÓ 
La convocatòria comença el dimarts 25 de febrer de 2019 i finalitzarà el 20 de maig de 2019 a les 23:59, hora peninsular espanyola.

PARTICIPACIÓ
Per participar, les directores han de pujar els seus treballs a les plataformes d’inscripció online Filmfreeway i/o Festhome. No a ambdues, si no inscriure el seu treball a una de les dues.


FACEBOOK | TWITTER | INSTAGRAM